Sekarotuiset mäyräkoirat
Halsua, ID 1702736

Emä on villakoiran ja jack russelin sekoitus sekä isä on mäyräkoira. Pennut ovat syntyneet 21.08.2021 eli sopivasti muutaman kuukauden ikäisiä ja valmiita luovutukseen. Kaikki pennut ovat käyneet lääkärintarkastuksessa ja saaneet myös sirun. Pentueesta löytyy kumpaakin sukupuolta. Jokainen uusi omistaja saa tarkistuspaperin mukaansa. Madotukset ovat myös hoidettu kolmeen kertaan.

Emään on mahdollista tutustua paikan päällä. Luonteeltaan tosi kiltti ja leikkisä. Ei ole haukkuherkkä ja ei välitä muista koirista eikä kissoista.

Karvapallojen isä on myös tosi ystävällinen ja reipas koira. Ei myöskään ole haukkuherkkä ja on ystävällinen muita eläimiä kohtaan.

Pennut ovat luonteeltaan hyvin sosiaalisia, leikkisiä ja tottunut lapsiin sekä kissoihin. Ovat opetettu tässä vaiheessa tekemään tarpeensa lehdelle ja kauneimmilla keleillä ovat saaneet harjoitella pihassa suljetulla alueella. Odotan myös uusilta omistajilta paljon intoa pentujen suhteen ja isot pihat ovat aina plussaa. Osamaksut eivät valitettavasti käy ja hinta on 1250e.

Method of payment: Cash
Method of delivery: Pick up from location
Last updated:
26.10.2021
 •  €
 • 0 €/kk
 • 0 %
 • 0 %
  Etua - saat yhdellä hakemuksella useita lainatarjouksia
  Täysin suomalainen Etua kilpailuttaa pankit ja muut lainanmyöntäjät maksutta
  Ei vakuuksia tai takaajia
  Luottopäätös heti
  Vertaile ja valitse paras tarjous
  Erinomainen asiakastyytyväisyys
  Etua on pisimpään Suomessa toiminut lainavertailupalvelu. Olemme vuodesta 2008 auttaneet suomalaisia saamaan kilpailukykyiset lainatarjoukset vaivattomasti.
Seller
SOLD
Nettimarkkina.com assumes no responsibility for the accuracy of the information provided by the seller. Reported information may also contain unintentional omissions or errors. The information is therefore only binding once it has been confirmed by the seller at your request.

Statistics

Views:
1116 times
Favourited:
0 times
Contacts:
3 pcs
Phone calls?
Checking your phone number is counted as a phone call.X
:
12 pcs
Similar ads
Most viewed

Ad has been added to favorites

You can view favorite list from top menu Favorites.
 
Show favorites to dealers
 • It's worth register!

  Swipe and you know why
 • You can use same credentials on all Nettix sites.

 • Your favorite list will be synced in all your devices.

 • You can access your search agents anywhere.

It's free to register for private seller:

Sign-in

Show
tai

 

Feature is not available, because you have not allowed use of cookies for this purpose. Change your selections in consent manager.