Sekarotuinen tyttökoira
Kotka, ID 1699553

Kiltti ja älykäs vuoden ikäinen narttukoira. Vain aktiiviseen kotiin, ei mielellään kerrostaloon koska saattaa ulvoa yksin jäädessään. Ellei ole kokemusta eroahdistuksesta ja saa tämän ulvomisen koulutettua pois, kerrostalo ei ole siis poissuljettu vaihtoehto kuitenkaan. Nopeasti oppiva koiruus ja oikein läheisyydenkipeä, nauttii huomiosta. Elänyt toisen koiran kanssa ja tulee kaikkien kanssa toimeen. Kuitenkin aika pentu vielä ja villi, tarvitsee todella aktiivisen kodin. Usein on alussa todella ujo kun tapaa toisia koiria ja alistuukin heti ja antaa toisten haistella, kunnes rohkaistuu leikkimään. Osaa olla lasten kanssa mutta innostuessaan hyppii joka voi aiheuttaa vaaratilanteita jos pieniä lapsia. Paino noin 28kg ja varmasti kasvaa vielä vähän, kun on vasta vuoden ikäinen. Cardilla on allergiaa, ei olla saatu selvitettyä että mikä allergisoi, vai onko ongelmana vaan itsessään iho. Syö Apoquel lääkettä päivittäin ja on royal canin hypoallergic nappulalla. Muita herkkuja ei voi syöttää kun iho menee huonoon kuntoon. Myös säännöllinen pesu Douxopyo saippualla auttaa ihon kuntoon. Uuden kodin täytyy sitoutua ihon hoitoon. Oikein reipas tapaus ja todella haikein mielin luovumme tytöstä.

Last updated:
26.09.2021

Rahoitus

Vertaile ja valitse paras lainarahoitustarjous. Etua kokoaa sinulle useita lainatarjouksia yhdellä hakemuksella.

Kilpailuta rahoitus
 •  €
 • 10.11 €/kk
 • 6.99 %
 • 29.03 %
  Etua - saat yhdellä hakemuksella useita lainatarjouksia
  Täysin suomalainen Etua kilpailuttaa pankit ja muut lainanmyöntäjät maksutta
  Ei vakuuksia tai takaajia
  Luottopäätös heti
  Vertaile ja valitse paras tarjous
  Erinomainen asiakastyytyväisyys
  Etua on pisimpään Suomessa toiminut lainavertailupalvelu. Olemme vuodesta 2008 auttaneet suomalaisia saamaan kilpailukykyiset lainatarjoukset vaivattomasti.
Seller
REMOVED FROM SALE
Nettimarkkina.com assumes no responsibility for the accuracy of the information provided by the seller. Reported information may also contain unintentional omissions or errors. The information is therefore only binding once it has been confirmed by the seller at your request.

Statistics

Views:
1509 times
Favourited:
once
Contacts:
3 pcs
Phone calls?
Checking your phone number is counted as a phone call.X
:
14 pcs
Similar ads
Most viewed

Ad has been added to favorites

You can view favorite list from top menu Favorites.
 
Show favorites to dealers
 • It's worth register!

  Swipe and you know why
 • You can use same credentials on all Nettix sites.

 • Your favorite list will be synced in all your devices.

 • You can access your search agents anywhere.

It's free to register for private seller:

Sign-in

Show
tai

 

Feature is not available, because you have not allowed use of cookies for this purpose. Change your selections in consent manager.